Sold out
File Hering Matjes Marinat 340 g
34,00 lei
Curățarea și eviscerearea sunt incluse în preț pentru produsele din pescărie.
Stoc epuizat
Categorii: Specialități, Toate produsele
Produse similare
Fileuri Ansoa cu masline verzi 200 g
21,00 lei
FILE ANSOA CU MASLINE VERZI
Denumire stintifica: Engraulis encrasicolus
Ingrediente: fileuri de ansoa marinat cu piele 27-30% (anchoa file, otet, sare. regulator de aciditate E330 – acid citric), ulei de floarea soarelui 27%, măsline verzi cu ardei roşu 30-33%.
Greutate neta: 200g
Masa uscata: e120g
Temperatura de depozitare si transport 2-5C
Zona de pescuit FA0 27 VIII
Proveniența: pescuit extractiv
Metoda de pescuit: captura
Unealta de pescuit: traul
Produs in Turcia, Nr. de agreere pt UE TR 55- 0053
Produs de: SASTAS S.A. Samsun Ankara Karayolu 10Km Samsun TURCIA
Declaraţie nutriţionala:
Valoare energetica: 766kJ / 183kcal
Grăsimi: 15.30g din care saturate: 3.3g
Glucide: 0g din care zaharuri: 0g
Fibre 2.47g
Proteine: 10.06g; Sare 5.58g
1 portie: 50g
92kcal / 383kJ
4.6% consum de referinţa al unui adult (2000kcal / 8400 kJ)
Alergeni: Ansoa (peste)
Fileuri Ansoa cu masline verzi 200g.
Somon Afumat Alaska 100g
35,00 lei
Somon afumat de Alaska feliat 100g
Somon (Oncorhynchus nerka)
Ingrediente: somon afumat file, sare 3%
Provenienţa: de captura
Unealta de pescuit: Drage
Zona de pescuit: FAO 67 Pacificul de Nord-Est
Produs in Polonia
Produs decongelat! A nu se recongela!
Temperatura de depozitare: 0/+4°C
Somonul Salbatic de Alaska isi incepe viata si calatoria in marile rauri din Alaska si Canada.El creste si se dezvolta in apele reci ale Oceanului Pacific si se reintoarce ,la maturitate, in reteaua de ape dulci unde s-a nascut.In lunga si impresionanta calatorie prin apele Pacificului, el creste si se hraneste in mod natural, dezvoltand un corp musculos care livreaza cea mai inalta calitate de carne cu o textura fina, plina de proteine, cu un continut scazut de grasimi.
Somonul Salbatic de Alaska este afumat intr-o maniera delicata la fum rece de fag. Fileurile sunt sarate manual cu mare atentie si procesul de maturare care urmeaza, in care sarea e partial absorbita, dezvolta gustul somonului la maxim.