Somon Acvacultura File
120,00 lei
Somon Acvacultura File
Curățarea și eviscerearea sunt incluse în preț pentru produsele din pescărie.
Categorii: Pește Acvacultură, Toate produsele
Informații suplimentare
Greutate | 1 kg |
---|
Produse similare
File de Macrou Afumat 200g
18,00 lei
File macrou afumat (Scomber Scombrus)
Ingrediente: File macrou (Scomber Scombrus), sare 1.8%
Tara de origine: Insulele Feroe
Provenienţa: Pescuit extractiv
Zona de pescuit: FAO 27
Unealta de pescuit: Traul
Temperatura de depozitare: 0/+4°C
Cantitate neta: e200g
Declaratie nutriţionala per 100 g:
Valoare energetica: 1484 Kj/ 359 Kcal:
Grăsimi: 32.3g din care saturate: 8.2g
Glucide: 0.1 g din care zaharuri: 0.1g
Proteine: 16.7g; Sare: 1.8g
Conţine peste!
File de Macrou Afumat 200g.
Fileuri Ansoa marinat cu usturoi 200g
21,00 lei
FILE ANSOA MARINAT CU USTUROI
Denumire stintifica: Engraulis encrasicolus
Ingrediente: fileuri de ansoa marinat cu piele 70% (anchoa file, otet, sare, regulator de aciditate E330 – acid citric), ulei de floarea soarelui 27%, usturoi 3%, pătrunjel.
Greutate neta: 200g
Masa uscata: 140g
Temperatura de depozitare si transport: 2-5C
Zona de pescuit FA0 27 VIII
Proveniența: pescuit extractiv
Metoda de pescuit: captura
Unealta de pescuit: Traul
Produs in Turcia, Nr. de agreere pt UE TR 55- 0053
Produs de: SASTAS S.A. Samsun Ankara Karayolu 10Km Samsun TURCIA
Declaraţie rutritionala valoare energetica:
849KJ / 203Kcal
Grăsimi: 14.75g din care saturate: 4.89g
Carbohidrati: 0g din care zaharuri: 0g
Fibre: 0g
Proteine: 17.62g; Sare: 3.55g
1 porţie: 50g
102kcal/425kJ
5.1% consum de referinţa al unui adult (2000kcal / 8400 kJ)
Alergeni: Ansoa (peste)
Fileuri Ansoa marinat cu usturoi 200g.
Somon Afumat Alaska 100g
35,00 lei
Somon afumat de Alaska feliat 100g
Somon (Oncorhynchus nerka)
Ingrediente: somon afumat file, sare 3%
Provenienţa: de captura
Unealta de pescuit: Drage
Zona de pescuit: FAO 67 Pacificul de Nord-Est
Produs in Polonia
Produs decongelat! A nu se recongela!
Temperatura de depozitare: 0/+4°C
Somonul Salbatic de Alaska isi incepe viata si calatoria in marile rauri din Alaska si Canada.El creste si se dezvolta in apele reci ale Oceanului Pacific si se reintoarce ,la maturitate, in reteaua de ape dulci unde s-a nascut.In lunga si impresionanta calatorie prin apele Pacificului, el creste si se hraneste in mod natural, dezvoltand un corp musculos care livreaza cea mai inalta calitate de carne cu o textura fina, plina de proteine, cu un continut scazut de grasimi.
Somonul Salbatic de Alaska este afumat intr-o maniera delicata la fum rece de fag. Fileurile sunt sarate manual cu mare atentie si procesul de maturare care urmeaza, in care sarea e partial absorbita, dezvolta gustul somonului la maxim.