File de Macrou Afumat 200g

19,00 lei
File macrou afumat (Scomber Scombrus) Ingrediente: File macrou (Scomber Scombrus), sare 1.8% Tara de origine: Insulele Feroe Provenienţa: Pescuit extractiv Zona de pescuit: FAO 27 Unealta de pescuit: Traul Temperatura de depozitare: 0/+4°C Cantitate neta: e200g Declaratie nutriţionala per 100 g: Valoare energetica: 1484 Kj/ 359 Kcal: Grăsimi: 32.3g din care saturate: 8.2g Glucide: 0.1 g din care zaharuri: 0.1g Proteine: 16.7g; Sare: 1.8g Conţine peste! File de Macrou Afumat 200g.

Fileuri Ansoa cu sos de ardei iute 200g

21,00 lei
FILE de ANSOA CU SOS DE ARDEI IUTE Denumire stintifica: Engraulis encrasicolus Ingrediente: fileuri de ansoa marinat cu piele 70% (anchoa file, otet, sare, regulator de aciditate E330 – acid citric), ulei de floarea soarelui 27%, sos de ardei iute 3%. Greutate neta: 200g Masa uscata: 140g Temperatura de depozitare si transport: 2-5C Zona de pescuit: FAO 27 VIII Provenienta: pescuit extractiv Metoda de pescuit: Captura Unealta de pescuit: Traul Produs in Turcia, Nr. de agreere pt UE TR 55- 0053 Produs de: SASTAS S.A. Samsun Ankara Karayolu 10Km Samsun TURCIA Declaratie nutriţionala Valoare energetica: 1046kJ / 250kcal Grăsimi: 20.2g din care saturate: 6.02g Carbohidrati: 0g din care zaharuri: 0g Fibre: 0.35g Proteine: 16.81g; Sare: 2.85g 1 porţie: 50g 125kcal / 523kJ 6.2% consum de referinţă al unui adult (2000kcal/8400 kJ)g Alergeni: Ansoa (peste) Fileuri Ansoa cu sos de ardei iute 200g.

Fileuri Ansoa cu masline verzi 200 g

21,00 lei
FILE ANSOA CU MASLINE VERZI Denumire stintifica: Engraulis encrasicolus Ingrediente: fileuri de ansoa marinat cu piele 27-30% (anchoa file, otet, sare. regulator de aciditate E330 – acid citric), ulei de floarea soarelui 27%, măsline verzi cu ardei roşu 30-33%. Greutate neta: 200g Masa uscata: e120g Temperatura de depozitare si transport 2-5C Zona de pescuit FA0 27 VIII Proveniența: pescuit extractiv Metoda de pescuit: captura Unealta de pescuit: traul Produs in Turcia, Nr. de agreere pt UE TR 55- 0053 Produs de: SASTAS S.A. Samsun Ankara Karayolu 10Km Samsun TURCIA Declaraţie nutriţionala: Valoare energetica: 766kJ / 183kcal Grăsimi: 15.30g din care saturate: 3.3g Glucide: 0g din care zaharuri: 0g Fibre 2.47g Proteine: 10.06g; Sare 5.58g 1 portie: 50g 92kcal / 383kJ 4.6% consum de referinţa al unui adult (2000kcal / 8400 kJ) Alergeni: Ansoa (peste) Fileuri Ansoa cu masline verzi 200g.

Fileuri Ansoa marinat cu usturoi 200g

21,00 lei
FILE ANSOA MARINAT CU USTUROI Denumire stintifica: Engraulis encrasicolus Ingrediente: fileuri de ansoa marinat cu piele 70% (anchoa file, otet, sare, regulator de aciditate E330 – acid citric), ulei de floarea soarelui 27%, usturoi 3%, pătrunjel. Greutate neta: 200g Masa uscata: 140g Temperatura de depozitare si transport: 2-5C Zona de pescuit FA0 27 VIII Proveniența: pescuit extractiv Metoda de pescuit: captura Unealta de pescuit: Traul Produs in Turcia, Nr. de agreere pt UE TR 55- 0053 Produs de: SASTAS S.A. Samsun Ankara Karayolu 10Km Samsun TURCIA Declaraţie rutritionala valoare energetica: 849KJ / 203Kcal Grăsimi: 14.75g din care saturate: 4.89g Carbohidrati: 0g din care zaharuri: 0g Fibre: 0g Proteine: 17.62g; Sare: 3.55g 1 porţie: 50g 102kcal/425kJ 5.1% consum de referinţa al unui adult (2000kcal / 8400 kJ) Alergeni: Ansoa (peste) Fileuri Ansoa marinat cu usturoi 200g.

Icre somon Alaska 50 grame

75,00 lei
Icre somon Ikura 50 grame

Icre stiuca 100 grame

80,00 lei
Icre stiuca 100 grame

Icre somon alaska 200 gr

250,00 lei
Icre somon Ikura 250 grame

Icre negre Nisetru 50 gr

330,00 lei
Icre Negre borcan 50 grame

Icre somon Alaska 300 grame

360,00 lei
Icre somon Ikura 100 grame

Caviar Sturion Siberian 100gr

600,00 lei