Afișez toate cele 10 rezultate

File de Macrou Afumat 200g

18,00 lei
File macrou afumat (Scomber Scombrus) Ingrediente: File macrou (Scomber Scombrus), sare 1.8% Tara de origine: Insulele Feroe Provenienţa: Pescuit extractiv Zona de pescuit: FAO 27 Unealta de pescuit: Traul Temperatura de depozitare: 0/+4°C Cantitate neta: e200g Declaratie nutriţionala per 100 g: Valoare energetica: 1484 Kj/ 359 Kcal: Grăsimi: 32.3g din care saturate: 8.2g Glucide: 0.1 g din care zaharuri: 0.1g Proteine: 16.7g; Sare: 1.8g Conţine peste! File de Macrou Afumat 200g.

Fileuri Ansoa cu sos de ardei iute 200g

21,00 lei
FILE de ANSOA CU SOS DE ARDEI IUTE Denumire stintifica: Engraulis encrasicolus Ingrediente: fileuri de ansoa marinat cu piele 70% (anchoa file, otet, sare, regulator de aciditate E330 – acid citric), ulei de floarea soarelui 27%, sos de ardei iute 3%. Greutate neta: 200g Masa uscata: 140g Temperatura de depozitare si transport: 2-5C Zona de pescuit: FAO 27 VIII Provenienta: pescuit extractiv Metoda de pescuit: Captura Unealta de pescuit: Traul Produs in Turcia, Nr. de agreere pt UE TR 55- 0053 Produs de: SASTAS S.A. Samsun Ankara Karayolu 10Km Samsun TURCIA Declaratie nutriţionala Valoare energetica: 1046kJ / 250kcal Grăsimi: 20.2g din care saturate: 6.02g Carbohidrati: 0g din care zaharuri: 0g Fibre: 0.35g Proteine: 16.81g; Sare: 2.85g 1 porţie: 50g 125kcal / 523kJ 6.2% consum de referinţă al unui adult (2000kcal/8400 kJ)g Alergeni: Ansoa (peste) Fileuri Ansoa cu sos de ardei iute 200g.

Fileuri Ansoa cu masline verzi 200 g

21,00 lei
FILE ANSOA CU MASLINE VERZI Denumire stintifica: Engraulis encrasicolus Ingrediente: fileuri de ansoa marinat cu piele 27-30% (anchoa file, otet, sare. regulator de aciditate E330 – acid citric), ulei de floarea soarelui 27%, măsline verzi cu ardei roşu 30-33%. Greutate neta: 200g Masa uscata: e120g Temperatura de depozitare si transport 2-5C Zona de pescuit FA0 27 VIII Proveniența: pescuit extractiv Metoda de pescuit: captura Unealta de pescuit: traul Produs in Turcia, Nr. de agreere pt UE TR 55- 0053 Produs de: SASTAS S.A. Samsun Ankara Karayolu 10Km Samsun TURCIA Declaraţie nutriţionala: Valoare energetica: 766kJ / 183kcal Grăsimi: 15.30g din care saturate: 3.3g Glucide: 0g din care zaharuri: 0g Fibre 2.47g Proteine: 10.06g; Sare 5.58g 1 portie: 50g 92kcal / 383kJ 4.6% consum de referinţa al unui adult (2000kcal / 8400 kJ) Alergeni: Ansoa (peste) Fileuri Ansoa cu masline verzi 200g.

Fileuri Ansoa marinat cu usturoi 200g

21,00 lei
FILE ANSOA MARINAT CU USTUROI Denumire stintifica: Engraulis encrasicolus Ingrediente: fileuri de ansoa marinat cu piele 70% (anchoa file, otet, sare, regulator de aciditate E330 – acid citric), ulei de floarea soarelui 27%, usturoi 3%, pătrunjel. Greutate neta: 200g Masa uscata: 140g Temperatura de depozitare si transport: 2-5C Zona de pescuit FA0 27 VIII Proveniența: pescuit extractiv Metoda de pescuit: captura Unealta de pescuit: Traul Produs in Turcia, Nr. de agreere pt UE TR 55- 0053 Produs de: SASTAS S.A. Samsun Ankara Karayolu 10Km Samsun TURCIA Declaraţie rutritionala valoare energetica: 849KJ / 203Kcal Grăsimi: 14.75g din care saturate: 4.89g Carbohidrati: 0g din care zaharuri: 0g Fibre: 0g Proteine: 17.62g; Sare: 3.55g 1 porţie: 50g 102kcal/425kJ 5.1% consum de referinţa al unui adult (2000kcal / 8400 kJ) Alergeni: Ansoa (peste) Fileuri Ansoa marinat cu usturoi 200g.

Somon Afumat Alaska 100g

35,00 lei
Somon afumat de Alaska feliat 100g Somon (Oncorhynchus nerka) Ingrediente: somon afumat file, sare 3% Provenienţa: de captura Unealta de pescuit: Drage Zona de pescuit: FAO 67 Pacificul de Nord-Est Produs in Polonia Produs decongelat! A nu se recongela! Temperatura de depozitare: 0/+4°C Somonul Salbatic de Alaska isi incepe viata si calatoria in marile rauri din Alaska si Canada.El creste si se dezvolta in apele reci ale Oceanului Pacific si se reintoarce ,la maturitate, in reteaua de ape dulci unde s-a nascut.In lunga si impresionanta calatorie prin apele Pacificului, el creste si se hraneste in mod natural, dezvoltand un corp musculos care livreaza cea mai inalta calitate de carne cu o textura fina, plina de proteine, cu un continut scazut de grasimi. Somonul Salbatic de Alaska este afumat intr-o maniera delicata la fum rece de fag. Fileurile sunt sarate manual cu mare atentie si procesul de maturare care urmeaza, in care sarea e partial absorbita, dezvolta gustul somonului la maxim.

Icre stiuca 100 grame

80,00 lei
Icre stiuca 100 grame

Icre somon alaska 250 gr

300,00 lei
Icre somon Ikura 250 grame

Icre negre Nisetru 50 gr

330,00 lei
Icre Negre borcan 50 grame

Caviar osetra 100gr

600,00 lei

Caviar osetra 250 g

1.350,00 lei