Afișez 10 - 18 din 78 de rezultate

Fileuri Ansoa marinat cu usturoi 200g

21,00 lei
FILE ANSOA MARINAT CU USTUROI Denumire stintifica: Engraulis encrasicolus Ingrediente: fileuri de ansoa marinat cu piele 70% (anchoa file, otet, sare, regulator de aciditate E330 – acid citric), ulei de floarea soarelui 27%, usturoi 3%, pătrunjel. Greutate neta: 200g Masa uscata: 140g Temperatura de depozitare si transport: 2-5C Zona de pescuit FA0 27 VIII Proveniența: pescuit extractiv Metoda de pescuit: captura Unealta de pescuit: Traul Produs in Turcia, Nr. de agreere pt UE TR 55- 0053 Produs de: SASTAS S.A. Samsun Ankara Karayolu 10Km Samsun TURCIA Declaraţie rutritionala valoare energetica: 849KJ / 203Kcal Grăsimi: 14.75g din care saturate: 4.89g Carbohidrati: 0g din care zaharuri: 0g Fibre: 0g Proteine: 17.62g; Sare: 3.55g 1 porţie: 50g 102kcal/425kJ 5.1% consum de referinţa al unui adult (2000kcal / 8400 kJ) Alergeni: Ansoa (peste) Fileuri Ansoa marinat cu usturoi 200g.

Legume la abur(200g)

27,00 lei
Legume la abur 200g

Legume la grătar(200g)

27,00 lei
Legume la grătar 200 g

Sparanghel verde(150g)

29,00 lei
Sparanghel verde 150 g

Salată mixtă(150)

29,00 lei
Salată mixtă 150 g

Midii pasteurizate

35,00 lei
Midii

Somon Afumat Alaska 100g

35,00 lei
Somon afumat de Alaska feliat 100g Somon (Oncorhynchus nerka) Ingrediente: somon afumat file, sare 3% Provenienţa: de captura Unealta de pescuit: Drage Zona de pescuit: FAO 67 Pacificul de Nord-Est Produs in Polonia Produs decongelat! A nu se recongela! Temperatura de depozitare: 0/+4°C Somonul Salbatic de Alaska isi incepe viata si calatoria in marile rauri din Alaska si Canada.El creste si se dezvolta in apele reci ale Oceanului Pacific si se reintoarce ,la maturitate, in reteaua de ape dulci unde s-a nascut.In lunga si impresionanta calatorie prin apele Pacificului, el creste si se hraneste in mod natural, dezvoltand un corp musculos care livreaza cea mai inalta calitate de carne cu o textura fina, plina de proteine, cu un continut scazut de grasimi. Somonul Salbatic de Alaska este afumat intr-o maniera delicata la fum rece de fag. Fileurile sunt sarate manual cu mare atentie si procesul de maturare care urmeaza, in care sarea e partial absorbita, dezvolta gustul somonului la maxim.

Icre stiuca 100 grame

40,00 lei
Icre stiuca 100 grame

Salată cu somon fumme

41,00 lei
Salată cu somon fumme