Blog
Un interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar

Un interviu cu Chef Catalin Jernoiu despre pescărie, restaurant și cum reușim să întâmpinăm prietenii cu preparate exclusiviste din pește perfect ales de Alfredo Seafood de la 50 de porturi din toată lumea.
Related Posts



































22
iul.
BistroMar – eveniment lansare oficială
-
Posted by
bistromar
- 0 comments
Evenimentul de inaugurare BistroMar. Mulțumim pentru participare.























05
iul.
Lansare oficiala BistroMar
-
Posted by
bistromar
- 0 comments
Lansarea oficiala BistroMar, o seara minunata alaturi de mulți prieteni si oameni frumosi. Mulțumim pentru participarea la evenimentul ...
01
iul.
Agrofood: S-a deschis BistroMar, restaurant axat pe conceptul de live cooking
-
Posted by
bistromar
- 0 comments
BistroMar, restaurant care ofera cea mai bogata gama de specialitati din peste salbatic, de acvacultura si fructe de mare exclusiv marc...
22
iun.
BistroMar, restaurant care oferă cea mai bogată gamă de specialități din pește sălbatic, de acvacultură și fructe de mare
-
Posted by
bistromar
- 0 comments
"BistroMar, restaurant care oferă cea mai bogată gamă de specialități din pește sălbatic, de acvacultură și fructe de mare exclusiv mar...
28
feb.
Restocracy: S-a deschis un bistrou indelung asteptat
-
Posted by
bistromar
- 0 comments
Sambata s-a deschis Bistromar, pescaria-bistrou, sau restaurantul pescarie, cum se prezinta ei, in Piata Floreasca, chiar in interiorul...
24
feb.
Te asteptam la BistroMar
-
Posted by
bistromar
- 0 comments
Suntem live de la BistroMar, te asteptam in Piata Floreasca sa descoperi pestele perfect ales! Impreuna cu Chef Catalin Jernoiu pornim ...