
Calamar intreg curatat(produs congelat)
80,00 lei

LUP DE MARE SALBATIC Intreg
150,00 lei
Macrou Scomber Scombrus salbatic
49,00 lei
Macrou Scomber Scombrus proaspăt
Curățarea și eviscerearea sunt incluse în preț pentru produsele din pescărie.
Stoc epuizat
Categorii: Pește Sălbatic, Toate produsele
Informații suplimentare
Greutate | 1 kg |
---|
Produse similare
Fileuri Ansoa cu sos de ardei iute 200g
21,00 lei
FILE de ANSOA CU SOS DE ARDEI IUTE
Denumire stintifica: Engraulis encrasicolus
Ingrediente: fileuri de ansoa marinat cu piele 70% (anchoa file, otet, sare, regulator de aciditate E330 – acid citric), ulei de floarea soarelui 27%, sos de ardei iute 3%.
Greutate neta: 200g
Masa uscata: 140g
Temperatura de depozitare si transport: 2-5C
Zona de pescuit: FAO 27 VIII
Provenienta: pescuit extractiv
Metoda de pescuit: Captura
Unealta de pescuit: Traul
Produs in Turcia, Nr. de agreere pt UE TR 55- 0053
Produs de: SASTAS S.A. Samsun Ankara Karayolu 10Km Samsun TURCIA
Declaratie nutriţionala
Valoare energetica: 1046kJ / 250kcal
Grăsimi: 20.2g din care saturate: 6.02g
Carbohidrati: 0g din care zaharuri: 0g
Fibre: 0.35g
Proteine: 16.81g; Sare: 2.85g
1 porţie: 50g
125kcal / 523kJ
6.2% consum de referinţă al unui adult
(2000kcal/8400 kJ)g
Alergeni: Ansoa (peste)
Fileuri Ansoa cu sos de ardei iute 200g.
Fileuri Ansoa cu masline verzi 200 g
21,00 lei
FILE ANSOA CU MASLINE VERZI
Denumire stintifica: Engraulis encrasicolus
Ingrediente: fileuri de ansoa marinat cu piele 27-30% (anchoa file, otet, sare. regulator de aciditate E330 – acid citric), ulei de floarea soarelui 27%, măsline verzi cu ardei roşu 30-33%.
Greutate neta: 200g
Masa uscata: e120g
Temperatura de depozitare si transport 2-5C
Zona de pescuit FA0 27 VIII
Proveniența: pescuit extractiv
Metoda de pescuit: captura
Unealta de pescuit: traul
Produs in Turcia, Nr. de agreere pt UE TR 55- 0053
Produs de: SASTAS S.A. Samsun Ankara Karayolu 10Km Samsun TURCIA
Declaraţie nutriţionala:
Valoare energetica: 766kJ / 183kcal
Grăsimi: 15.30g din care saturate: 3.3g
Glucide: 0g din care zaharuri: 0g
Fibre 2.47g
Proteine: 10.06g; Sare 5.58g
1 portie: 50g
92kcal / 383kJ
4.6% consum de referinţa al unui adult (2000kcal / 8400 kJ)
Alergeni: Ansoa (peste)
Fileuri Ansoa cu masline verzi 200g.