Greutate | 1 kg |
---|
Tentacule caracatita fiarta
370,00 lei
Calamar intreg curatat(produs congelat)
80,00 lei
John Dory file (Dulgher de mare)
430,00 lei
John Dory file (Dulgher de mare)
Curățarea și eviscerearea sunt incluse în preț pentru produsele din pescărie.
Categorii: Pește Sălbatic, Toate produsele
Informații suplimentare
Produse similare
Fileuri Ansoa cu sos de ardei iute 200g
21,00 lei
FILE de ANSOA CU SOS DE ARDEI IUTE
Denumire stintifica: Engraulis encrasicolus
Ingrediente: fileuri de ansoa marinat cu piele 70% (anchoa file, otet, sare, regulator de aciditate E330 – acid citric), ulei de floarea soarelui 27%, sos de ardei iute 3%.
Greutate neta: 200g
Masa uscata: 140g
Temperatura de depozitare si transport: 2-5C
Zona de pescuit: FAO 27 VIII
Provenienta: pescuit extractiv
Metoda de pescuit: Captura
Unealta de pescuit: Traul
Produs in Turcia, Nr. de agreere pt UE TR 55- 0053
Produs de: SASTAS S.A. Samsun Ankara Karayolu 10Km Samsun TURCIA
Declaratie nutriţionala
Valoare energetica: 1046kJ / 250kcal
Grăsimi: 20.2g din care saturate: 6.02g
Carbohidrati: 0g din care zaharuri: 0g
Fibre: 0.35g
Proteine: 16.81g; Sare: 2.85g
1 porţie: 50g
125kcal / 523kJ
6.2% consum de referinţă al unui adult
(2000kcal/8400 kJ)g
Alergeni: Ansoa (peste)
Fileuri Ansoa cu sos de ardei iute 200g.
Somon Afumat Alaska 100g
35,00 lei
Somon afumat de Alaska feliat 100g
Somon (Oncorhynchus nerka)
Ingrediente: somon afumat file, sare 3%
Provenienţa: de captura
Unealta de pescuit: Drage
Zona de pescuit: FAO 67 Pacificul de Nord-Est
Produs in Polonia
Produs decongelat! A nu se recongela!
Temperatura de depozitare: 0/+4°C
Somonul Salbatic de Alaska isi incepe viata si calatoria in marile rauri din Alaska si Canada.El creste si se dezvolta in apele reci ale Oceanului Pacific si se reintoarce ,la maturitate, in reteaua de ape dulci unde s-a nascut.In lunga si impresionanta calatorie prin apele Pacificului, el creste si se hraneste in mod natural, dezvoltand un corp musculos care livreaza cea mai inalta calitate de carne cu o textura fina, plina de proteine, cu un continut scazut de grasimi.
Somonul Salbatic de Alaska este afumat intr-o maniera delicata la fum rece de fag. Fileurile sunt sarate manual cu mare atentie si procesul de maturare care urmeaza, in care sarea e partial absorbita, dezvolta gustul somonului la maxim.